RBLMarketing Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
Célratörő marketingfogásokat és eszközöket javaslunk, tervezünk, szervezünk és kivitelezünk. Persze csak miután megismertük a kihívást és a problémát.
Azután kilépünk az ajtón és munkához látunk.
Kidolgozzuk és összeillesztjük a részleteket, majd döntésre kész anyagot szállítunk az előkészítéstől a megvalósításig.
Helyzetkép
Áttekintjük eddigi kommunikációs tevékenységét. Megvizsgáljuk korábbi reklámcélú megjelenéseit.
Akcióterv
Javaslatokat teszünk ezek hatékonyabb felhasználására. Új vagy más megjelenési lehetőségeket vetünk fel, hogy pontosabban elérhesse ügyfeleit, a vásárlókat, a fogyasztókat.
Márkaépítés
Segítünk termékek és szolgáltatások pozicionálásában. A cél: megtalálni, elemezni és kifejezni azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik a konkurenciától.
Minden persze nem fér rá a táblánkra, de megvan a helye minden sikertörténetben. Máshonnan nézzük, de ugyanúgy tapasztaljuk, mint Ön. Kívülről tudjuk.
marketing tanácsadás, marketing outsourcing
Marketing tanácsadás. Stratégiák, tervek készítése. Marketing tanácsadás. Stratégiák, tervek készítése.
Felmérés, piackutatás, versenytárs-elemzés. Felmérés, piackutatás, versenytárs-elemzés.
Image és identitás kutatás, értékelés, koncepcióalkotás.
Weboldal tervezés és fejlesztés a Telenor és a Transparency International Magyarország részére
Miket készítettünk
Weboldal tervezés és fejlesztés a Telenor és a Transparency International Magyarország részére Bővebben →
Teljes körű marketingkommunikációs és PR szolgáltatások. Az rblmarketing egy reklámügynökség szervezettségének, egy alkalmazott megbízhatóságának és a szabadúszók rugalmasságának az előnyeit kombinálja.
arculattervezés: termék arculat, vállalati arculat, jármű grafika kiállítások, üzletek egységes arculatának megtervezése webdesign: vállalati weboldalak, mikro siteok, web áruházak, portálok arculatának megtervezése 3D grafikák, 3D-s egyedi illusztrációk és animációk készítése DM küldemények és karácsonyi üdvözlőlapok tervezése Flash animációk készítése, flash programozás Éves jelentések, prospektusok, katalógusok és egyéb kiadványok tervezése, tördelése, nyomdai előkészítése Bankkártyák és egyéb lojalitás kártyák tervezése CD-ROM-ok és üzleti prezentációk tervezése, készítése Plakátok, hirdetések, szóróanyagok tervezése, nyomdai előkészítése Szoftverfejlesztés: vállalati portálok, vállalati intranet, egyedi webes szoftverek tervezése, szoftver specifikációja, fejlesztése és üzemeltetése Egyedi webáruház fejlesztés Wordpress alapú weboldalak, portálok, intanet fejlesztése