RBLMarketing Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog

Tervezés, webdesign készítés, sitebuild és fejlesztés az Onyx Restaurant részére

Megbízó: Onyx Restaurant
Projekt leírása: Tervezés, webdesign, sitebuild és egyedi CMS fejlesztés az Onyx Étterem részére.
Szolgáltatások: Weboldal design, kreatív koncepció, kreatív tervezés, webdesign, html tördelés, egyedi CMS fejlesztés
Grafikai tervezés, kreatív koncepció: Unger Zsolt
Sitebuild, HTML, CSS, egyedi fejlesztés: Orbán Attila, Soczó András
Projekt menedzser: Rönky Balázs
Kapcsolódó dokumentumok: -
Kapcsolódó linkek: www.onyxrestaurant.hu

Az Onyx étterem új weboldallal és új szolgáltatásokkal várja vendégeit- aki ellátogat a honlapra, biztos betérő lesz holnapra!

Felhasználóbarát, új és nem utolsó sorban sok hasznos funkcióval büszkélkedhet az Onyx étterem, megújult magyar illetve angol nyelvű weboldala, a www.onyxrestaurant.hu.

2009-ben az Onyx éttermet a Dining Guide Magyarország 10 legjobb étterme közé sorolta, mára már az előkelő 3. helyen szerepel. Így nem csoda, hogyha az Onyx csapata nem csak élőben, hanem az interneten is maradandó élményt kíván nyújtani vendégeinek. Az említett elv alapján esett a választás az RBL Marketing Kft-re (www.rblmarketing.hu), melynek csapata a weboldal fejlesztése során arra törekedett, hogy olyan adminisztrációs felületet hozzon létre, amelyen keresztül az Onyx csapata hatékonyabb kapcsolattartásra, így információ kibocsátásra és a felület könnyebb kezelésére képes.

Az RBL Marketing Kft. Unger Zsolttal szoros együttműködésben végezte el a weboldal fejlesztését, akinek dizájn tervei pontosan visszatükrözik az étterem filozófiáját- visszafogott ám nagyon akkurátus megoldásokat alkalmaz. Az RBL Marketing Kft. a munkafolyamat során gondosan ügyelt arra, hogy a weblap minden olyan hasznos információt és funkciót tartalmazzon, mely felhasználóbarátabb alkalmazást tesz lehetővé mind az étterem mind a vendégek számára.

Látogasson el tehát az Onyx megújult weboldalára, és ízlelje meg az Onyx új világát!

Weboldal design, kreatív koncepció, kreatív tervezés, webdesign, html tördelés