RBLMarketing Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog

kulcskereső internetes kampány a Lapcom Kft. Ingatlanbazar.hu ingatlanportálja részére

Megbízó: Lapcom Kft.
Projekt leírása: A 2007 őszén, két hónapon keresztül, az Origó, az IWIW, a Freemail, a Startlap és Nőklapja Café oldalain futó bannerkampány, valamint a Google Adwords, E-target és CT-Network hálózatán futó kulcsszavas kampány célja az Ingatlanbazár.hu látogatottsági csúcsának megdöntése, valamint az ingatlanportál országos adatbázisának hangsúlyozása. A 2 hónapos játék a kitűzött célokat elérte, sőt kiemelkedő számú e-mailes adatbázis is generált a portál részére. Cégünk feladata a kampány kreatív koncepciójának, a játék menetének kialakítása, a kampányba bevont eszközök és a médiaterv összeállítása, a kampány teljes levezénylése, szponzorok bevonásával és a külső partnerek menedzselésével. A kampány headline-ja szintén nagy sikert aratott: "Ingatlanbazár. Ahol a lakások laknak".
Szolgáltatások: kreatív koncepció, szövegírás, média tervezés és média vásárlás, HTML programozás, flash programozás, kreatív tervezés, kampány-menedzsment, projekt menedzsment.
Grafikai tervezés: Gál Krisztián
Szövegírás: Czigány Ákos
Kapcsolódó dokumentumok: -
Kapcsolódó linkek: a kampány nyitó animációja
kreatív koncepció, szövegírás, média tervezés és média vásárlás, HTML programozás, flash programozás, kreatív tervezés, kampány-menedzsment, projekt menedzsment